گیلاس ۲۰ هزار تومان گرانتر شد | قیمت امروز میوه در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) گمرک: ۱۰ هزار خودرو طی ۴ ماه وارد کشور شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیک‌سایی ۳۰۰ مگاواتی با همکاری مشترکین در شرکت توزیع برق خراسان رضوی اعلام نرخ‌نامه جدید خدمات دوخت اتحادیه خیاطان مردانه و تولیدکنندگان پوشاک مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی افزایش پروازهای ایام اربعین در مشهد گوشی‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چند؟ (۱ مرداد ۱۴۰۳) هنوز قیمت بلیت‌های اتوبوس در مشهد برای اربعین اعلام نشده است نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی چه‌زمانی اعلام می‌شود؟ کاهش قیمت نسبتاً شدید خودرو‌های خارجی (یکم مرداد ۱۴۰۳) توزیع ۵ هزار تُن جو حمایتی ویژه دام بین عشایر خراسان‌رضوی طی ۳ ماه نخست امسال ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۳) | افت ۰.۵ تا ۲ درصدی قیمت‌ها آرامش پس از طوفان | گزارش وضعیت بازار سهام (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ایجاد اشتغال برای ۳۹۲ نفر توسط تعاونی‌های جدیدالتاسیس خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ طلا در مشهد ۵۰ هزار تومان ارزان شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) واکنش بازار‌های مالی به کناره‌گیری بایدن از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چه بود؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه پوشش پلاک خودرو چقدر است؟ الحاق چهار هکتار زمین به شهرستان کلات در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توزیع روزانه گوشت مرغ ارزان‌تر از سطح کشور، در مشهد | جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مشهد ۲۸ درصد افزایش یافت دلار بازار آزاد اولین روز مرداد ۱۴۰۳ را در کانال ۵۸ هزار تومان آغاز کرد | قیمت امروز طلا، سکه، ارز و بیت کوین پایان مطالعات مدیریت مناطق بیابانی سرخس در سطح ۲۱۰ هزار هکتار ۸ پیشنهاد بخش خصوصی خراسان رضوی به رئیس جمهور  اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیک اسناد تا ۱۵ مرداد واریز وام دولتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان بدون ضامن | شرایط دریافت وام چیست؟ میوه امروز در مشهد چند؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) جانشین پراید از پاکستان می‌آید + قیمت و تصویر ضرورت بازنگری مالیات بر دخانیات | نرخ مالیات خرده‌فروشی کمتر از استاندارد جهانی
سرخط خبرها

شب خوابی برای جای پارک | نگاهی به واکنش‌ها به پدیده تازه این روز‌های پایتخت

  • کد خبر: ۹۳۳۱۱
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
شب خوابی برای جای پارک | نگاهی به واکنش‌ها به پدیده تازه این روز‌های پایتخت
این موضوع باعث شده خیلی‌ها از شلوغی بولوار استفاده کنند و حتی حالا کار به جایی رسیده است که بعضی از اهالی میرداماد می‌گویند برای ماشین‌های خودشان هم جای پارک وجود ندارد، چون شب خواب‌ها در قبال گرفتن روزانه ۲۰ هزارتومن جای پارکشان را صبح خیلی زود به طرف قراردادشان می‌دهند. قرارداد نانوشته‌ای بین خودشان و کارمندان برخی واحد‌های اداری و تجاری.

عروجی | شهرآرانیوز؛ مشکل اول؛ مسیر‌های طولانی کارمندان و آن‌هایی که باید صبح خیلی زود در ترافیک وحشتناک پایتخت به سر کار خود بروند و دوم اینکه حالا وقتی سر ساعت به محل کارت رسیدی آیا جای پارکی هم وجود دارد؟ این موضوع حالا به یکی از دردسر‌های کارمندان تبدیل شده است، اما ظاهرا عده‌ای توانست از این موضوع هم استفاده کنند و آن را به منبع درآمد خوبی برای خود تبدیل کنند، همچنان که «بام خوابی» توانست برای عده‌ای سودآورباشد، اما ماشین خوابی چیست و چرا همه گیر شده است؟

روزنامه «همشهری» در گزارش مفصلی محدوده این پدیده را در خیابان «میرداماد» بیان کرده است. زیرا «بولوار میرداماد به جولانگاه مسافرکش‌های پلاک شخصی تبدیل شده؛ آن هم خودرو‌های پلاک شخصی غیربومی که در محدوده بولوار میرداماد تا ایستگاه مترو و میدان مادر، مسافران را از تاکسی‌ها می‌قاپند.»

جالب‌تر اینکه ظاهرا با اعلام شهرداری و شورای شهر تهران چند سالی است که فعالیت پارکبان‌ها متوقف شده، اما افراد متفرقه‌ای دقیقا کار پارکبان‌ها را انجام می‌دهند؛ نه لباس پارکبانی به تن دارند و نه از قبض و برگه برای اجاره جای پارک خبری است. این موضوع باعث شده خیلی‌ها از شلوغی بولوار استفاده کنند و حتی حالا کار به جایی رسیده است که بعضی از اهالی میرداماد می‌گویند برای ماشین‌های خودشان هم جای پارک وجود ندارد، چون شب خواب‌ها در قبال گرفتن روزانه ۲۰ هزارتومن جای پارکشان را صبح خیلی زود به طرف قراردادشان می‌دهند. قرارداد نانوشته‌ای بین خودشان و کارمندان برخی واحد‌های اداری و تجاری.

یکی از ساکنان بولوار میرداماد به همشهری گفته است: «بیشتر مشتریان آن‌ها را کارمندان شرکت‌ها و اداره‌های اطراف تشکیل می‌دهند. از آنجایی که اول صبح پیدا کردن جای پارک دشوار است، این کارمندان در ازای پرداخت یک مبلغ مشخص، رسماً جای پارک حاشیه‌ای را از این افراد اجاره کرده اند تا هر روز یک جای پارک رزرو شده داشته باشند.» البته سقف اجاره جای پارک به ۵۰ هزارتومن هم رسیده است.

هرچند اهالی محله‌های اطراف این محدوده زیر بار پرداخت پول به این افراد نمی‌روند، اما کارمندان، مشتریان مراکز تجاری و... برای رهایی از سرگردانی حتی گاهی به پرداخت مبالغی تا ۵۰ هزار تومان هم رضایت می‌دهند. این موضوع به جمع شدن بیشتر شرکت‌ها در یک محدوده مشخص مثل خیابان «جردن» و «میرداماد» رواج پیدا کرده است. یعنی شرکت‌ها تنها برای پزدادن و بالا بردن پرستیژ کاری شان دفتر شرکت هایشان را به هر طریقی که شده به این دو خیابان می‌آورند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->